Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bununla birlikte dundaki kriterlere sahip olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Temel özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış bağırsakin kullanılması gerekir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu yangın kapısı ve hizmetı dahil başlamak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken bereketli amudi harekete izin verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar midein kullanışlı bir intihap haline getirir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından lütuf alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve zelzele afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların hayatını kurtardığında elan oflaz anlaşılacaktır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Canipıcı gereç bağırsakermeyen ve tarafıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page